2017-05-19 08:33:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Sikeres lehet ma mindenben

Napi horoszkóp május 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold már a Halak jegyében áll, a Jupiter viszont szemben áll van az ön jegyével. Ma különösen szerencsés lesz, egy véletlen egybeesés segíti előre, vagy váratlanul nagyobb pénzösszeghez juthat. Önfeledt hangulatban lesz, és ezt nagyon fogja élvezni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Számoljon vele, hogy többen is megzavarják majd a munkában, úgyhogy most különösen fontos, hogy mindenre hagyjon elegendő időt. Ma túlságosan sok gondja adódik, ezért aligha bír még másokéval is foglalkozni. Különösen egy idősebb kolléga folytonos panaszkodását viseli nehezen.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Mars az Ikrek jegyében áll a Neptunusz és a Szaturnusz fényszöge között. Most jóformán senki sem tud ellenállni az ön kedvességének, személyes varázsának. Ha van valaki, akit meg akar nyerni magának, akkor ezt ma nyugodtan megkísérelheti, nem fog kosarat kapni! Hivatásában is össze tud hozni pár dolgot.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. Ma különösen érzékeny lehet, ezért minden esély megvan arra, hogy fel is dúlhassák a lelkét. A pihenés jó ötlet, de csak akkor tereli el igazán a figyelmét, ha az aktív pihenés valamely formáját választja.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A mai napon kedvező hatások érik, sokat fejlődhet az emberismeret terén is. Ráadásul az estéje is jól alakulhat: egy kellemes vendégre is van kilátása. Készüljön fel a szerelmes, romantikus kalandra!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Fontos döntések elé kerülhet. A legjobbat akarja a családjának, és mindent meg kell tennie azért, hogy hozzátartozói jól érezzék magukat, ugyanakkor nem szabad túlzásokba esnie. Különösen a gyerekek dolgába nem kellene beleavatkoznia.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A magánéletében minden rendben, ám az üzleti életben ma nem élvezheti a megszokott sikereket. Kicsit lassabban, kicsit csendesebben mennek a dolgok. Ha teheti, hagyja abba korábban a munkát!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A pénzügyekkel kapcsolatban legyen óvatos! Ma cserbenhagyhatja a híres hatodik érzéke, és belesétálhat egy nagyon előnytelen üzletbe. Minden döntést fontoljon meg alaposan!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Kellemetlen szituációba kerülhet, és hirtelen a felbolydulás közepében találhatja magát. A látszat ellenére titkon sokan egyetértenek önnel. Ha azonban valódi támogatókat akar, ne adja fel egykönnyen!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Önön is erőt vehet a szentimentalizmusa, mert a Hold a Halak jegyében jár. Hiába veszi körbe szeretettel a társa, mégis magányosnak érzi magát. Valamit változtatniuk kellene a kapcsolaton, talán továbblépésre vágynak.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ne húzza-halassza hivatalos ügyei intézését: vágjon bele még a mai napon abba, amit már régóta eltervezett. Amit ma megtehet még könnyedén, az holnapra talán már nehézségekbe ütközhet.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold az ön jegyében áll, ez kedvez önnek. Sikeres lehet ma mindenben, ezért időzítse mára a fontos tárgyalásokat. Ha randevúra készül, azt is mára ütemezze, mert most különösen nagy vonzerővel bír!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: